Mor un jove pilot de només 14 anys al circuit de Jerez

 


Rebre les notícies de València Diari

Tragèdia i consternació absoluta al món del motociclisme espanyol. Marcos Garrido Beltrán, un jove pilot de només 14 anys i nascut a Rota, perdia la vida aquest diumenge en una carrera de la categoria Supersport 300 del Campionat d’Andalusia.

 

Segons informava la Federació Andalusa de Motociclisme, el jove va patir una caiguda doble entre les corbes 2 i 3 (Michelin). Per desgràcia, una altra motocicleta es va veure involucrada en l’accident i va passar per damunt del jove motorista. A continuació es va parar la competició perquè els serveis d’Emergències pogueren actuar i portar a l’hospital al jove motorista i un altre company, un xic de Madrid, que també havia resultat ferit. Per desgràcia, després de ser traslladat a l’Hospital General de Jerez, Marcos Garrido moria a causa de les lesions. 

 

 

Morts similars en el món del motor

La mort del jove pilot recorda, per les circumstàncies, a la de Marco Simoncelli, l’octubre de 2011, quan Valentino Rossi li va passar per damunt després de caure a l’asfalt. També cal destacar el cas de Luis Salom, l’últim professional que havia perdut la vida fins al moment, que va patir un accident en una competició en el Circuit de Montmeló en juny de 2016. 

 

També cal recordar a Bernat Martínez i Daniel Rivas, que juntament amb Marcos Garrido i Luis Salom són els quatre pilots espanyols que han perdut la vida en un circuit durant aquesta dècada. Martínez i Rivas van morir en un accident al circuit californià de Laguna Seca durant el circuit de MotAmérica AMA.

 

Condol per la mort del jove pilot

Són nombroses les entitats, persones de renom i clubs que han volgut donar els seus condols als familiars i amics de Marcos Garrido. Així ho han volgut expressar, per exemple, el Xerez Deportivo o coneguts polítics com Pedro Sánchez o Albert Rivera. 

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies