Pablo Motos triomfa entre els valencians com a company de viatge

Conductor, la plataforma de viatges compartits líder amb més de 8 milions d’usuaris a Espanya, 950.000 a la Comunitat Valenciana, ha publicat la seua enquesta anual ‘Amb qui faries un BlaBlaCar?‘, en què la companyia ha preguntat a quins famosos triarien si tingueren l’oportunitat de compartir cotxe amb algunes de les persones més reconegudes en l’àmbit polític, cultural o de l’entreteniment.


Rebre les notícies de València Diari

En esta nova edició del sondeig, es colen per primera vegada al rànquing Pablo Motos (33%), com el favorit per compartir viatge i Ana Milán (22%), en tercera posicióMiguel Ángel Silvestre (23%) repeteix lloc respecte a l’any passat, sent el segon favorit.

A l’hora d’escollir una parella per compartir cotxe, la primera opció dels valencians per viatjar són Rosalía i Rauw Alejandro (26%), perquè parlen i s’entenguen durant un viatge a la carretera. Molt de prop, el duet més buscat per la premsa del cor este estiu, Aitana i Sebastian Yatra (25%). Finalment, els líders polítics Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo (23%)

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies