Orriols torna a eixir al carrer contra la delinqüència


Rebre les notícies de València Diari

Les entitats i col·lectius veïnals d’Orriols han tornat a eixir aquest dimecres al carrer per seguir ‘lluitant‘ i aconseguir un barri digne, divers i segur lliure de delinqüència i drogues. Sota els lemes ‘Per un barri digne on viure’; ‘No vull canviar de barri, vull que el barri canvie’ o ‘ Amb delinqüència no hi ha convivència’, centenars de veïns i veïnes han recorregut els carrers d’Orriols en una gran manifestació.

Des de la plataforma Orriols en Lluita consideren que aquesta concentració ha tingut una “molt bona acollida” i que s’han comptabilitzat al voltant de 500 o 600 persones, que malgrat que la pluja s’han volgut unir per reivindicar i clamar pels seus drets.

A més, han comptat amb el suport de diverses associacions veïnals procedents d’altres zones de València, com l’Associació Veïnal de Benimaclet o els veïns d’Amics de la Malva, que també lluiten per aconseguir un barri lliure de drogues.

La protesta, al so d’una batucada, s’ha iniciat a la plaça de l’Ermita i ha arribat fins a la zona zero del conflicte, la cantonada entra els carrers de Pare Viñas i el carrer Daroca. Des d’aquesta zona els veïns d’Orriols a Lluita han clamat fort per “dir ben alt” que no volen més delinqüència al barri.

Recentment el moviment veïnal Orriols a Lluita es va tornar a reunir amb l’alcalde de València, Joan Ribó, i la resta de regidors de l’Ajuntament a la segona Mesa d’Interregidories, per avaluar les mesures que s’havien dut a terme durant el primer mes del Pla Integral d’Orriols.

Tot i això, els veïns van sortir “decebuts” després de la reunió perquè “no hi havia cap millora significativa durant aquestes setmanes” i lamentaven que “esperaven que a la segona reunió els regidors foren amb accions i treballs realitzats més contundents”.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies