La peça de moda que arrasa a Instagram és de Stradivarius

Un tratge beige de Stradivarius arrassa a Instagram

La peça de color beix de Stradivarius que ha arrassat a Instagram | STRADIVARIUS
 

Les xarxes socials s’han convertit en una poderosa influència per detectar tendències i gustos dels consumidors, i una publicació en el moment adequat amb la imatge adequada pot fer arrasar amb les existències d’un producte en un temps rècord. Això és el que li ha succeït a la firma Stradivarius, que la setmana passada publicava a Instagram una imatge de la influencer portuguesa Ana Fernandes amb un conjunt de la seua marca.


Rebre les notícies de València Diari

 

La publicació es va viralitzar en pocs minuts i va batre tots els rècords de likes, aconseguint 100.000 likes en tan sols 3 hores; això va provocar també que les compres d’aquesta muda hagen augmentat vertiginosament, quasi fins a esgotar existències.

 

Un conjunt de pantaló i jaqueta que serà tendència aquest 2019

La clau de l’èxit del vestit en qüestió, radica en què la peça en si, reuneix dos ítems imprescindibles per a les noves tendències de moda del 2019: els conjunts de jaquetes d’americana i pantaló, i el color beix.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Springtime mood @anafernandesss_

Una publicación compartida de Stradivarius (@stradivarius) el

 

Realitzada de tela fluida, l’americana és de tall rectilini amb coll de tipus esmòquing, butxaques amb solapa als laterals i el detall estrella que la fa tan especial: mànegues arrugades fins als colzes que produeixen l’efecte òptic com d’haver-les arromangat, aportant-li a la peça un toc informal.

 

2 tendència clau: color beige i americana

2 tendències clau: el color beix i l’americana | STRADIVARIUS

 

El pantaló, per la seua banda, està elaborat amb el mateix material suau i fluid, i arriba fins als turmells. El detall que fa que aquest pantaló siga tendència és la seua cintura paperbag, imprescindible per aquest 2019. La cintura ve rematada amb un cinturó que porta una sivella de Carey.

 

Pantaló amb cintura 'paperbag', un altre imprescindible entre les tendències

Pantaló amb cintura paperbag, un altre imprescindible entre les tendències | STRADIVARIUS

 

Combina-ho com vulgues

El vestit es pot aconseguir comprant les dues peces per separat: el pantaló amb un preu de 25,99 euros, i l’americana, per 29,99 euros. Tot i que el conjunt apareix en color beix, que és un dels must d’aquesta temporada, es pot comprar en roig, negre o millenial pink.

 

La influencer Ana Fernandes, combinava el conjunt amb una camiseta blanca, esportives, i ulleres de sol per arrodonir l’estilisme. També hi ha l’opció de combinar-ho amb un top negre d’estil llenceria, com ha fet la influencer italiana Naomi Rizzo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Naomi (@naomirizzoso) el

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies