Puigdemont crida a anar a la manifestació de Barcelona i avisa que «ni reixes ni exilis» els dissuadiran

 


Rebre les notícies de València Diari

El president de la Generalitat cessat, Carles Puigdemont, ha cridat este divendres als ciutadans a participar en la manifestació sobiranista d’este dissabte a Barcelona, i ha advertit que «no hi haurà reixes ni exilis que puguen dissuadir» als catalans de decidir lliurement el seu futur.

 

En un missatge institucional que ha llançat des de Brussel·les, ha dit que l’única cosa que volen és alguna cosa permesa en la majoria de pobles demòcrates del món: decidir amb urnes: «Ni violència, ni repressió, ni fiscals, ni jutges, ni governs autoritaris ni governs imposats, sinó a través de les urnes».

 

Puigdemont ha defensat que la manifestació, convocada per ANC i Òmnium Cultural després de l’empresonament de part del Govern cessat, ha d’expressar un clam unitari i clar per la seua llibertat i per la democràcia: «Volem a tota la gent que està a la presó, i als quals estem fora, a casa i en llibertat».

 

Ha demanat als ciutadans que no es deixen atemorir pels quals volen retallar llibertats i vexar i humiliar les institucions catalanes, i ha assegurat que els membres del Govern cessat que estan en la presó o a Brussel·les els necessiten «molt actius» i sentiran el seu clam.

 

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies