Recuperació molt lenta

El solar de Calafell on es faran els pisos nous per a lloguer social.


Rebre les notícies de València Diari

Després d’un cap de setmana ben fred i amb temporal marítim al sud la recuperació serà progressiva però molt lenta. La borrasca (Blas) continua al nord d’Àfrica sense poder acostar-se cap a nosaltres perquè l’anticicló del centre d’Europa li guanya la mà i el mantindrà a la zona on ha estat tot el cap de setmana i on pensa passar bona part de la setmana. La mar, el mal estat de la mar que hi haurà al litoral del sud de València i al d’Alacant serà de les poques notícies que tindrem de Blas.

La borrasca (Blas) continua al nord d'Àfrica |Jordi Payà

Esta nit hem notat com les temperatures han pujat lleugerament i al centre del dia els termòmetres també pujaran un parell de ratlletes. El mestral bufarà fins a migdia per tot arreu, amb ratxes moderades o fortes al nord, mentre que al centre i al sud acabarà entrant la brisa del sud-est

sol |Jordi Payà

Les temperatures han pujat lleugerament | Jordi Payà

Pocs canvis s’esperen per a demà dimarts. L’ambient serà més fresc durant la nit i primera hora del matí i quedar el vent més encalmat. A partir de migdia i de cara a la vesprada el vent es deixarà sentir de gregal acumulant núvols a la costa.

Pocs canvis s'esperen per a demà dimarts |Jordi Payà

Temperatures, mínima 11º i màxima 20º | Jordi Payà

Entre dimarts i dimecres podrà ploure en punts del nord de la Marina Alta, però no seran pluges ni abundants ni generals. Tant dijous com divendres el vent de gregal, del nord-est, continuarà deixant-se sentir a tota la franja costanera on el cel estarà més ennuvolat a primera i última hora del dia. A la resta lluirà el sol amb pocs obstacles.

Entre dimarts i dimecres podrà ploure en punts del nord de la Marina Alta, però no seran pluges ni abundants ni generals | Jordi Payà

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies