La Ronda Sud-oest de Vila-real obrirà a finals del pròxim mes de febrer


Rebre les notícies de València Diari

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat preveu que la Ronda Sud-oest de Vila-real estiga finalitzada per a finals del mes de febrer vinent després d’haver-se représ les obres d’execució d’aquesta infraestructura.

La Ronda Sud-oest de Vila-real compta amb una inversió de més de 7,8 milions d’euros i abasta el tram comprés entre el carrer Antiga Carretera de Viver al Port de Borriana (Antiga Carretera d’Onda) i la nova rotonda de connexió amb el carrer Camí de les Voltes, que connecta amb els vials exteriors del polígon de Porcelanosa, punt des del qual el trànsit pot accedir al polígon industrial i als ramals de l’N-340.

Amb una longitud d’aproximadament 2.078 metres, la ronda està formada per quatre trams principals i cinc enllaços, tots ells a nivell i resolts mitjançant glorietes, permetent el seu disseny el futur desdoblament pel costat est d’aquesta, dins dels límits de terra disponible.

L’entrada en funcionament d’aquesta nova via suposarà la disminució del trànsit per l’interior del nucli urbà, així com la sinistralitat. També reportarà una major fluïdesa en el trànsit, una millora de la capacitat i més nivells de servei, menors temps de recorregut i l’eliminació de retencions.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies