Conexus cerca a joves líders valencians per a becar-los i potenciar el seu talent

Compartir:

El programa, enfocat a joves de 25 a 35 anys relacionats amb la Comunitat Valenciana, se celebrarà a Madrid del 17 al 28 d'octubre

La Fundació Conexus Madrid-Comunitat Valenciana està organitzat juntament amb la Fundació Pau VI el tercer Programa de Lideratge per a Joves de la Comunitat Valenciana, a Madrid. Aquest programa de formació respon a una aposta per donar suport a un lideratge humanista que treballe al servei del bé comú.

El programa, enfocat a joves de 25 a 35 anys relacionats amb la Comunitat Valenciana, se celebrarà a Madrid del 17 al 28 d’octubre. Tindrà un caràcter eminentment pràctic, amb la finalitat de dotar als participants d’eines de lideratge en temes molt diversos.

Durant dos intenses setmanes repletes de xarrades, debats, visites institucionals, culturals i tallers, els 10 joves seleccionats reflexionaran sobre els reptes que com a professionals i individus tenen per davant.

Temes com el desenvolupament de la societat civil, de l’educació que necessitem, a més de qüestions com l’economia, la despoblació, la pobresa infantil, la sostenibilitat o la ciberseguretat i la intel·ligència artificial. Les bases i la informació del programa, així com el formulari d’inscripció, estan disponibles en la web de la Fundació Conexus: WEB CONEXUS

Els 10 joves participants, triats després d’un procés de selecció que es desenvoluparà durant els mesos de juliol, agost i els primers dies de setembre, tindran també l’oportunitat de visitar institucions públiques i privades i reunir-se amb personalitats del món de l’empresa, la política, la ciència o la cultura.

La filòsofa Adela Cortina, l’economista Jordi Sevilla, la pedagoga valenciana Carmen Pellicer o l’experta en intel·ligència artificial Elena González-Blanco van ser alguns dels docents de la segona edició, celebrada l’octubre de 2021, en la qual els participants van poder visitar institucions com el Senat, el Consell d’Estat, l’Ajuntament de Madrid, la Fundació A l’una o les empreses tecnològiques S2 Grup i Inelcom.(veure segona edició)

Presentació de candidatures

Els requisits per a presentar la sol·licitud són tindre entre 25 i 35 anys, ser titulat superior, arrelament a la Comunitat Valenciana i tindre acreditada una experiència laboral de, almenys, dos anys, al costat de dots d’emprenedoria i vocació social i humanista.

El termini per a presentar la sol·licitud estarà obert fins al 20 de juliol de 2022 quan es realitzarà una primera preselecció de 15 candidats que seran publicats el dia 27 de juliol en les pàgines web de la Fundació Pau VI i la Fundació Conexus Madrid-Comunitat Valenciana. El llistat definitiu s’anunciarà, després de les entrevistes personals, el dia 12 de setembre.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys