Dani Mateo arriba des de 'El Intermedio' al Festival Nits al Parc de Mutxamel

Dani Mateo estarà en el Festival Nits al Parc el pròxim 17 de Juliol perquè gaudim de l'humor irònic i desenfadat

Amb veu de locutor clàssic i fina ironia, Dani Mateo s'ha convertit en un dels rostres més coneguts de l'entreteniment. Tal vegada és la seua anàlisi mordaç de la informació i la seua sex appeal el que aconsegueixen aqueixa especial connexió que té amb una audiència que busca el que ell mateix defineix com “un bàlsam per a les ferides”.

Periodista, còmic, actor i presentador de ràdio i televisió… es considera “un pallasso il·lustrat, algú que ha aprés una mica de tot”.

Dani va ser conegut pel seu treball en el programa televisiu 'Sé lo que hicisteis' (La Sexta). A més, és presentador de 'Zapeando' (La Sexta) i col·laborador en 'El Intermedio'.

També va presentar el programa radiofònic 'Yu: no te pierdas nada' quan s'emetia en 'Los 40', on va guanyar el Premi Ondas a la Innovació Radiofònica.

Actualment també arrasa com a humorista; començant en Paramount Comedy amb monòlegs com 'Oliver y Benji' o 'Clases de Historia', posteriorment va interpretar el monòleg 'PK 2.0'… que 'Dios nos pille confesados', en el qual repassava els pecats capitals a més de les seues col·laboracions esporàdiques en 'El Club de la Comedia'.


I més tard va portar als escenaris el muntatge 'Dani Mateo: Desencadenado'.

Les entrades per al Festival l Nits al Parc de Mutxamel estan a la venda en este enllaç.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LOrgull LGTB+ marxa en València per una llei trans amb un ampli suport social" "Aprovades les bases de la borsa de treball de mestres deducació primària a València"