Descobrix què votaran els famosos el 10-N

Compartir:

Ana Rosa Quintana, Xavier Sardà i Jorge Javier Vázquez

Ana Rosa Quintana, Xavier Sardà i Jorge Javier Vázquez tenen clar el seu vot | València Diari

S’aproximen les eleccions i, mentres els partits polítics encaren el final de la campanya electoral, la resta de la població espanyola ja prepara el seu vot. Els famosos també votaran i són molts els que en alguna ocasió han manifestat per a on tirarien.

 

Les xarxes poden delatar el vot

La vida privada dels famosos, per sort o per desgràcia, interessa molt. Ara que venen les eleccions, a molts els pica la curiositat per saber què votaran les celebritats. Diuen que el vot és secret, però hui en dia, amb les xarxes socials, és molt difícil amagar-se.

 

Ana Rosa es desmarca dels extrems

Altres personatges com Ana Rosa han donat pistes sobre la seua intenció de vot: «En estes eleccions, no votaré a cap partit d’extrems», ha comentat recentment la presentadora de Telecinco, que s’allunya de la possibilitat de votar a VOX i a Unidas Podemos. S’ha rumorejat molt amb la seua simpatia per Albert Rivera i el seu partit, de la mateixa manera que amb Pablo Casado i el seu PP.

 

Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco

Ana Rosa Quintana discutix en directe amb Antonio Maestre | GTRES

 

Griso no votarà el mateix que el seu home

Una clara no independentista és Susanna Griso, a diferència del seu home, amb qui compartix vida però no ideals polítics. En estes eleccions, la presentadora, molt probablement, es decantarà per partits com Ciutadans o el PSOE, ja que ella sempre s’ha mostrat molt neutre i gens extremista.

 

Jorge Javier Vázquez simpatitza amb Íñigo Errejón

Un vot quasi segur és el de Jorge Javier Vázquez, fidel admirador de Manuela Carmena. Segurament el presentador de Telecinco es decante pel súbdit de l’exalcaldessa de Madrid i vote a Más País d’Iñigo Errejón. En el passat, va votar en alguna ocasió al Partit Socialista. El que està clar és que no votarà a Ciutadans, partit que sempre ha criticat, en especial al seu líder Albert Rivera.

 

Jorge Javier Vázquez durant la gala de 'GH VIP' del 5-11-2019

Jorge Javier Vázquez votarà a un partit d’esquerres | GTRES

 

Les ideologies d’Albert Castillón li van jugar una mala passada

Albert Castillón va ser despatxat d”Espejo Público’ sense cap explicació. Ell sospita que va ser pels seus ideals polítics després de fer un manifest a favor de la unitat d’Espanya. Este fet sorprén, ja que Susanna Griso també s’ha mostrat unionista, però les seues possibles discrepàncies haurien suposat el fi del periodista en el programa d’Antena 3. Per tant, el vot de Castillón és fàcil, Ciutadans, a pesar de què el PP i VOX també tindrien certes opcions per a ell.

 

Xavier Sardà i el socialsime

Un dels famosos més crítics amb el ‘procés’ és Xavier Sardà. L’expresentador de ‘Crónicas Marcianas’ ha confessat que en alguna ocasió ha votat al PSOE. Encara està per vore la seua pròxima decisió, ja que Sardà podria haver canviat d’idea en vore la impossibilitat de Sánchez per a formar govern.

 

Xavier Sardà durant un acte en viu

Xavier Sardà podria tornar a votar al PSOE | GTRES

Classes altes pro PP i actors pro Unidas Podemos

El Partit Popular podrà comptar amb quasi tota seguretat amb el vot de Tamara Falcó, que sempre s’ha mostrat amb ideals molt conservadors. Una altra que també podria votar perfectament al PP és Terelu Campos, una fidel seguidora de dirigents populars en les xarxes socials.

  

La gran majoria d’actors aposten per partits d’esquerres, i Unidas Podemos podria ser la principal aposta per a actors com Dafne Fernández, Dani Paula Prendes, Hugo Silva, Javier Cámara, Elisa Mouliaa o Ricardo Gómez. 

 

La jornada de reflexió serà clau

Està clar que estes eleccions seran decisives per a Espanya i els famosos, igual que la resta de ciutadans del país, podrien canviar la seua intenció de vot, vista la impossibilitat que s’està veient per a formar govern. La jornada de reflexió podria ser clau en estes eleccions, a on la incertesa regna.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades