Pablo Iglesias dedica el seu minut d'or en el debat a llegir la carta d'una valenciana

«La gent comença a estar un poc farta dels minuts d'or dels polítics, per això dedicaré el meu a donar-li veu a una de les milions de persones que ens està veient»
Pablo Iglesias durant el seu minut d'or | Antena 3

El candidat d'Unides Podemos a la Presidència del Govern, Pablo Iglesias, ha assegurat que «pot haver-hi un govern que defense a la gent» després de llegir en la seua última intervenció del debat electoral una carta en la que una xica valenciana explica les seues dificultats del dia a dia. Ha sigut una de les poques referències a València durant el debat.

 

«La gent comença a estar un poc farta dels minuts d'or dels polítics, per això dedicaré el meu a donar-li veu a una de les milions de persones que ens està veient», ha dit Iglesias en el debat organitzat este dilluns per la nit per l'Acadèmia de Televisió, previ a les eleccions del 10 de novembre.

 

El líder d'Unides Podem ha llegit una carta d'una jove valenciana de 28 anys que, diu, no ha conseguit una faena del que va estudiar, no pot independitzar-se perquè els lloguers estan alts i té, a més, una minusvalidesa per la que se sent discriminada laboralment.

 

«L'any passat vaig tindre un brot i vaig continuar venint a treballar; ho vaig fer perquè tenia por a l'acomiadament», explicava esta jove en la carta llegida per Iglesias.

 

El candidat a la Presidència del Govern ha demanat als ciutadans que no es deixen convéncer pels que diuen que no es poden canviar les coses, perquè, ha afegit, «pot haver-hi un govern que defense a la gent». «Sí, es pot», ha destacat Iglesias.

 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!