La feina de la Infanta Cristina a Fundació LaCaixa podria estar en perill

Compartir:

La Infanta Cristina treballa actualment a la Fundació LaCaixa

La Infanta Cristina treballa actualment a la Fundació LaCaixa | València Diari

 

La infanta Crisitina no travessa la seua millor època. Al fet que el seu marit Iñaki Urdangarín estiga a la presó, es suma que ara ella podria perdre la seua feina en haver-se d’enfrontar a un ERE. La infanta Cristina ja fa un temps que viu a Suïssa, on es manté allunyada tot el possible del focus mediàtic al qual ha estat sotmesa tota la seua família durant els últims anys per culpa del cas Nóos i del judici al seu marit Iñaki Urdangarín.

 

Des que va traslladar-se a Suïssa amb els seus fills, les seues aparicions públiques han estat escasses i no se la veu molt en les seues visites a Espanya.

 

Tot i això, el seu nom ha saltat a la premsa en eixir a la llum que el seu treball a LaCaixa córrer el risc de desaparèixer. Actualment, la Infanta Cristina combina la seua labor a la Fundació LaCaixa, en la qual treballa des del 1992, amb la seua feina a Aga Khan Trust for Culture. CaixaBank està travessant una profunda crisi financera que ha obligat l’entitat a prendre decisions dràstiques.

 

Podrien acomiadar la Infanta Cristina

El passat 5 d’abril es reunia el Consell Directiu de CaixaBank a València per adoptar les mesures convenients amb l’objectiu de reflotar l’entitat bancària; i una de les mesures que està sobre la taula és realitzar un ERE, que provocaria l’acomiadament de més de 2000 treballadors.

 

Tot i que això encara s’està negociant, ha transcendit que un dels dirigents sindicals s’ha interessat per saber si la Infanta Cristina també estaria dins del paquet de les persones acomiadades; també ha volgut saber quin és el sou actual de la Infanta i per què hi ha directius cobrant tant mentre els treballadors són acomiadats.

 

La Infanta Cristina passejant per Ginebra

La Infanta Cristina passejant per Ginebra | València Diari

 

Davant la polèmica, el president Jordi Gual ha hagut d’eixir a explicar la situació de la Infanta, aclarint que ella no és treballadora del banc, sinó de la Fundació LaCaixa, i per tallar qualsevol mena d’especulació ha afegit: «No és oportú comentar cap cosa». De moment, doncs, el lloc de feina de la Infanta no estaria en perill.

 

Quant guanya la Infanta?

Tot i que el sou de la Infanta és un enigma, el que sí que se sap és el salari que li va pagar la Fundació LaCaixa l’any 2013: 238.000 euros anuals, segons revelava ‘El Confidencial’ llavors. Amb aquests sous és normal que els representants sindicals es queixen dels sous que estan cobrant els directius mentre ells seran sotmesos a un ERE. Alguns s’han qüestionat: «El conseller delegat cobra 3,5 milions, per què?».

EL MÉS LLEGIT

Isa Pantoja, nova col·laboradora de ‘Sálvame’

La prima d'Anabel Pantoja ocuparà la seua cadira en el programa de les vesprades de Telecinco els dilluns, dimecres i divendres

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós