Iker Casillas i Carbonero, criticats per batejar al seu fill sense estar casats

La polèmica va esclatar l'1 de juny del 2014
Sara Carbonero i Iker Casillas amb el seu fill| Lecturas

 

El naixement d'un fill és un moment molt especial per a tots els pares però, desgraciadament, també és un moment acompanyat de polèmica per a alguns famosos. El debat se centra en el bateig, un dels moments més importants per als seguidors de la fe cristiana. Abans tots els xiquets es batejaven, però ara més pares decideixen no fer-ho perquè no volen que el seu fill siga educat en la religió catòlica, encara que encara cal sí ho vol així.

Impediments per a batejar a un fill

Moltes vegades, no tot és voler-ho i hi ha alguns impediments per a batejar a un xiquet, com que els pares no estiguen casats per l'Església, que els pares o els padrins no siguen catòlics o que no hagen rebut el sagrament de la confirmació. Un dels casos més polèmics és el d'Iker Casillas i Sara Carbonero, que van batejar al seu primer fill l'1 de juny del 2014.

Iker i Sara, batejant sense estar casats

  

molts van apuntar a la parella de no ser casats i batejar el seu fill.

La boda secreta que va arribar tard

Després de la gran polèmica, temps més tard, la parella va decidir que havia arribat el moment de formalitzar la seua relació i, esta vegada si, es van casar en una boda secreta en què només van assistir la germana de la periodista, un cosí del porter i el seu fill Martín.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BOMBA: El conegut actor espanyol que és el nou nóvio de Marta Sánchez" "L'alarmant percentatge de gent que fa esta 'guarrada' durant el sexe"