Isa P anuncia per sorpresa en Telecinco una notícia que li «canviarà la vida»

Compartir:

 

La vida d’Isabel Pantoja, ara més coneguda com a Isa P des de la seua estrena en el món de la música, ha sigut un autèntic caos estos últims anys. Tot i això, i després de superar diferents crisis personals i familiars, la filla de la coneguda Isabel Pantoja ha conseguit trobar l’estabilitat i la tranquil·litat que necessitava. Ara, la jove compartix una preciosa història d’amor amb Asraf Beno, exconcursant de ‘Gran Hermano’. 

 

Isa P deixa anar, a mitges, una bomba en Telecinco

També és cert que les últimes setmanes ha estat molt desapareguda, però tot este període de misteri ha acabat en sec este dimecres, quan ha aparegut en el ‘Programa de Verano‘ de Telecinco per a deixar anar el que acostumem a dir de ‘bomba mediàtica’. No ha sigut fàcil, i és que la jove ha assegurat, només començar, que no estava disposada a filtrar res.

 

No perquè amagara l’exclusiva, sinó perquè suposadament és una persona molt supersticiosa i no volia que tot acabara capgirant-se en contra seua. Però precisament ha sigut ahí a on, tant els col·laboradors com els espectadors, han notat que alguna cosa estava passant en la vida de la cantant. Últimament, els rumors d’un possible casament s’han disparat, i també els d’un esperadíssim embaràs. Est última és una opció molt real, perquè Isa sempre ha assegurat estar disposada a oferir un germanet al seu fill. 

 

El gran secret serà explicat en setembre

La jove ha decidit allargar encara més la gran incògnita, i ha assegurat que no revelarà la veritat fins al mes de setembre. En definitiva, es tracta d’una notícia important, que ha disparat les especulacions dels col·laboradors del programa. «Més que un projecte professional és un projecte de vida», ha insistit Isabel, sense donar més detalls. 

 

Davant de la pregunta si esta nova realitat li canviarà la vida, la jove ha contestat amb un sí molt convençut. A demés, ha cedit i ha dit qui podrien ser els padrins en una hipotètica boda amb Asraf: «El meu germà i la part d’Asraf no ho sé». Caldrà esperar a vore què vol anunciar Isa P, però no descartem que vulga anunciar casament i embaràs a la volta. 

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....