Universitats convoca beques per a l’alumnat dels centres associats de la UNED

Compartir:

 

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la convocatòria de beques per a la realització d’estudis universitaris oficials de grau en els centres associats de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) situats a la Comunitat Valenciana, per al curs acadèmic 2020-2021.

En esta convocatòria, la Conselleria destina un import global màxim de 50.000 euros en beques per a subvencionar l’exempció del pagament dels crèdits matriculats pels estudiants en primera matrícula.

L’objectiu és ampliar l’abast perquè les beques d’estudis universitaris arriben a la majoria d’estudiants de la Comunitat Valenciana, i així afavorir la competència, la conciliació, la igualtat d’oportunitats i l’excel·lència en el rendiment acadèmic.

Podran ser beneficiaris els alumnes i les alumnes que no hagen complit 55 anys en la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds i que cursen estudis universitaris en els centres associats de la UNED situats en la Comunitat Valenciana en el curs 2020-2021.

Els criteris d’adjudicació de les beques venen determinats tant per criteris econòmics com per requisits acadèmics.

 

Requisits econòmics 

 

Quant als requisits econòmics, la renda familiar a l’efecte d’esta beca s’obtindrà per agregació de les rendes de cadascun dels membres computables de la família, corresponents a l’exercici 2020, i es calcularà conforme a la normativa reguladora de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

Els alumnes de primer curs hauran d’acreditar que estan matriculats d’almenys una assignatura en primera matrícula. La resta d’alumnat, a més, haurà d’acreditar haver superat en l’últim curs realitzat un percentatge que oscil·la entre el 60 i el 80% dels crèdits en què haguera estat matriculat.

La tramitació i presentació de la sol·licitud es farà únicament per mitjans electrònics en la plataforma de tramitació de la GVA, a través del punt d’accés de la Seu Electrònica de la Generalitat ( consultar ací).

El termini de presentació de sol·licituds serà de dos mesos a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Es pot consultar tota la informació sobre aquestes beques en el següent enllaç: consultar ací.

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.