Universitats convoca beques per a l’alumnat dels centres associats de la UNED

Compartir:

 

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la convocatòria de beques per a la realització d’estudis universitaris oficials de grau en els centres associats de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) situats a la Comunitat Valenciana, per al curs acadèmic 2020-2021.

En esta convocatòria, la Conselleria destina un import global màxim de 50.000 euros en beques per a subvencionar l’exempció del pagament dels crèdits matriculats pels estudiants en primera matrícula.

L’objectiu és ampliar l’abast perquè les beques d’estudis universitaris arriben a la majoria d’estudiants de la Comunitat Valenciana, i així afavorir la competència, la conciliació, la igualtat d’oportunitats i l’excel·lència en el rendiment acadèmic.

Podran ser beneficiaris els alumnes i les alumnes que no hagen complit 55 anys en la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds i que cursen estudis universitaris en els centres associats de la UNED situats en la Comunitat Valenciana en el curs 2020-2021.

Els criteris d’adjudicació de les beques venen determinats tant per criteris econòmics com per requisits acadèmics.

 

Requisits econòmics 

 

Quant als requisits econòmics, la renda familiar a l’efecte d’esta beca s’obtindrà per agregació de les rendes de cadascun dels membres computables de la família, corresponents a l’exercici 2020, i es calcularà conforme a la normativa reguladora de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

Els alumnes de primer curs hauran d’acreditar que estan matriculats d’almenys una assignatura en primera matrícula. La resta d’alumnat, a més, haurà d’acreditar haver superat en l’últim curs realitzat un percentatge que oscil·la entre el 60 i el 80% dels crèdits en què haguera estat matriculat.

La tramitació i presentació de la sol·licitud es farà únicament per mitjans electrònics en la plataforma de tramitació de la GVA, a través del punt d’accés de la Seu Electrònica de la Generalitat ( consultar ací).

El termini de presentació de sol·licituds serà de dos mesos a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Es pot consultar tota la informació sobre aquestes beques en el següent enllaç: consultar ací.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades