’75 días’, la pel·lícula basada en l’assassinat de les tres xiques d’Alcàsser

Compartir:

Ahir es varen complir 25 anys del triple crim realitzar a Alcàsser. Una tragèdia que va deixar consternada a tota Espanya i que encara hui dia continua en la ment dels familiars i amics de les tres xiquetes que foren violades i assassinades aquell 13 de novembre de 1992. Ara, esta història arribarà a la gran pantalla de la mà del debutant Marc Romero amb la pel·lícula '75 días'. El rodatge d'este film està previst que arranque en la primavera de 2018, tal com ha informat hui la productora El Orgullo de mi Casa Pc.

 

La història

Així, la cinta contarà el terrible succés que varen viure Miriam, Toñi i Desiré, tres veïnes del municipi valencià d'Alcàsser. Els autors d'este crim foren Antonio Anglés i Miguel Ricart, el primer d'ells va fugir i des d'aleshores no s'ha sabut res més d'ell. El segon d'ells, Miguel Ricart, sí que va pagar condemna a la presó, però des de fa quatre anys es troba en llibertat. La pista de les menors es va perdre eixe 13 de novembre quan es dirigien a una discoteca d'un poble proper al seu. Setanta-cinc dies després els seus cossos aparegueren en avançat estat de descomposició, mig enterrats en un paratge anomenat La Romana.

 

La brutal repercussió mediàtica

Al cap de poques hores de trobar els cossos, moltes cadenes nacionals es llançaren a entrevistar a familiars i amigues de les xiquetes. Un fet que per molts analistes va ser l'inici del conegut com 'telefem'. Segons un portaveu de la productora, el projecte naix «amb el respecte absolut a les víctimes i als seus familiars i sempre centrant-se amb la veritat dels fets». Este guió és el resultat de 10 anys de treball durant els quals han realitzat un estudi minuciós d'un sumari de més de 4.000 pàgines i 1.800 retalls de premsa.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...