Investiguen presumptes agressions sexuals a València i Torrent

Compartir:

Els fets van succeir en la matinada del diumenge 31 de juliol al dilluns 1 d'agost en dos domicilis de les localitats valencianes.

Agents de la Policia Nacional estan investigant dos presumptes agressions sexuals a dos joves en domicilis de València i Torrent.

Pel que sembla, en la matinada del diumenge 31 de juliol, després de sortir d’un local d’oci una jove va acudir al domicili d’un jove en la localitat de Torrent. Una vegada allí van mantenir relacions sexuals i els agents tracten d’esbrinar si van ser consentides o no.

A València, s’investiga un cas similar, durant la matinada una jove va acudir a l’habitatge d’un jove, al qual acabava de conéixer, on suposadament li va agredir sexualment.

Segons avança Europa Press, les dos víctimes van denunciar les suposades agressions sexuals i tenen edats compreses entre els 19 i 21 anys.

EL MÉS LLEGIT

Els menors de 35 anys podran optar a ajudes per comprar habitatges a pobles de menys de 10.000 habitants

La Generalitat subvencionarà les residències que no superen els 120.000 euros i les sol·licituds es podran presentar fins al 31 de juliol

Isabel Pantoja: ‘Hui res em pot arrancar un somriure’

La cançonetista, que no passa el seu millor moment, acudirà aquest dissabte al Ball de la Rosa de Mònaco quan compleix 50 anys en la música

Detingut un home per matar la seua mare al barri de Sant Marcel·lí de València

El presumpte parricida, de 37 anys, va acabar amb la vida de la seua progenitora, de 68 anys, al domicili familiar

‘Valencians al món’ torna i viatja a la Roma dels Borja

Els Borja van ser una família que va difondre la llengua i la cultura valenciana i a la ciutat de Roma és ben fàcil identificar-la