Detingut a home per amenaçar amb un punyal a la seua parella a Sagunt

Agents de la Policia Nacional de València
Agents de la Policia Nacional de València

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 30 anys d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i resistència i desobediència a agent de l’autoritat, després de pel que sembla agredir a la seua parella amb una arma blanca i amenaçar als agents, a més de propinar-los puntades i cabotades.

La víctima va poder demanar ajuda des d’una finestra als vianants que van avisar la Policia.

Els fets van ocórrer el divendres, al voltant de les sis de la vesprada, quan la Sala 091 va alertar als agents perquè acudiren a un domicili de la localitat valenciana de Sagunt, on pel que sembla es trobava una dona demanant socors a crits des d’una finestra.

Immediatament, els agents es van dirigir a la zona i allí van observar a una dona que cridava demanant auxili des del seu balcó.

Ràpidament els policies van accedir a l’edifici i van seguir les veus que els van conduir fins a la porta de l’habitatge. Va ser en eixe moment, quan la víctima es va dirigir als policies i va manifestar que la seua parella no li deixava obrir la porta.

No obstant això, la dona va aconseguir escapar del presumpte agressor, i seguint les indicacions dels agents, es va tancar en una habitació per a evitar ser agredida.

Moments després, els policies amb l’ajuda d’una dotació de bombers van accedir a l’habitatge on van ser rebuts per un home que portava a la seua mà dreta un punyal alhora que els amenaçava.

Encara que en reiterades ocasions els policies li van comminar perquè deixara l’arma blanca en el sòl, l’home va fer cas omís a les seues indicacions, per la qual cosa es va iniciar un forcejament en el qual finalment els policies van aconseguir reduir-lo, encara que van rebre puntades i cabotades mentre esgrimia el punyal,

Després d’estos fets, els agents van comprovar que la víctima, immersa en un important estat de nerviosisme, presentava blaus i colps en les extremitats superiors, a més d’una ferida sagnant en l’avantbraç i diversos blaus en tots dos braços.

Així mateix, a causa dels colps de l’home, s’afligia de dolors a l’interior de la boca i en les costelles.

Durant les perquisicions policials, els agents van esbrinar que l’agressió es va iniciar després d’un forcejament, ja que després d’una discussió, la víctima va voler abandonar el domicili i l’home li ho va impedir.

A més, en evitar que la dona marxara, va agafar un punyal, iniciant-se un forcejament entre tots dos, moment en què la víctima va rebre un tall al braç dret.

Per tot el succeït l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i resistència i desobediència a agent de l’autoritat. L’arrestat, que compta amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.