La nova anàlisi del mòbil de Jorge Ignacio P. revelarà què va fer amb el cos de Marta Calvo

Compartir:

El cas sobre l’assassinat de Marta Calvo, la jove d’Estivella, en el Camp de Morvedre (València), desapareguda el passat 7 de novembre en Manuel, en la comarca de la Ribera (València), continua sent una incògnita a dia de hui i cada volta els investigadors dubten més sobre si la versió de l’acusat, Jorge Ignacio P., és certa o no.

 

Segons informa ‘Levante-EMV’ i han afimat els mateixos investigadors de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, la versió de Jorge Ignacio és pròpia de qui pretén amagar proves o «entorpir l’acció policial i/o judicial». Per esta mateixa raó, la Guàrdia Civil ha demanat ara a la jutgessa d’Alzira que porta el cas fer un nou estudi tècnic d’un dels telèfons mòbils de l’acusat, empresonat en Picassent.

 

Jorge Ignacio P. utilitzava un sistema d’encriptat, propi dels traficants de droga, com ell, però això no ha impedit als investigadors poder conéixer la geolocalització del telèfon mòbil. Per això, els experts en telecomunicacions del Grup de Suport Tècnic Operatiu (GATO) de l’UCO faran un mapa molt més precís de la localització de l’acusat entre les 20 hores del 6 de novembre, unes hores abans de quedar amb Marta Calvo, i les 22 hores del 8 de novembre, just quan arribà la mare de l’acusat des de Mallorca per a celebrar l’aniversari del seu fill.

 

La versió de l’acusat, en dubte

La versió de l’acusat, tal com va declarar quan es va entregar en la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent, és que Marta Calvo va morir per una sobredosi de cocaïna, pel que va decidir trossejar el cos en sa casa de Manuel i, després, va tirar les restes en diferents contenidors d’Alzira i Silla.

 

A pesar de què les càmeres de seguretat i els tiquets de compra corroborarien que Jorge Ignacio P. va comprar guants, bosses de fem, dos serres, un desembossador i amoníac, els investigadors no s’acaben de creure esta versió, que Jorge Ignacio P. podria haver donat per a entorpir la investigació i que no es trobe el cos de Marta Calvo, ja que no s’ha pogut obtindre ADN de cap de les mostres arreplegades en la casa de Manuel.

 

A pesar d’això, la Guàrdia Civil continua buscant les restes de Marta Calvo en l’abocador de Dos Aguas, en la Foia de Bunyol, que és fins a on els han portat la versió de Jorge Ignacio P. i les corroboracions de la mateixa.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Llei de l’avortament: píndola del dia després haurà d’estar disponible en les farmàcies

Un 64,4% de dones creu que es reduiria els embarassos no desitjats si la píndola del dia després es dispensara sense recepta

Denuncien que es produeixen tres robatoris al dia en el camp valencià

La Unió de Llauradors sol·licita un major reforç dels mitjans humans i materials perquè funciona, ja que en 2013 eren deu robatoris al dia

Els dentistes preveuen un augment de la demanda per a lluir somriure després de la retirada de la macareta

Els tractaments d'emblanquiments o carilles estètiques seran el següent pas després de la retirada de les ortodòncies que moltes persones es van posar aprofitant la discreció de portar la boca coberta

El 99,1 % dels xiquets i xiquetes de 3 anys aniran a centres escollits

El període per a presentar reclamacions és fins al 23 de maig i aquesta gestió es fa de manera telemàtica en la secció ‘Al·legacions’ de ‘telematricula.es’