Detingut després d’intentar llevar-li l’arma a un policia local d’Elx

elx
elx

 

La Policia Local va detindre la vesprada del passat dilluns 16 d’agost a un home per tractar de robar l’arma reglamentària a un agent de la patrulla. El subjecte va ser vist consumint alcohol i substàncies estupefaents en un parc als voltants del Carrer Diagonal.

 

Els policies es van acostar a l’home en detectar aquesta conducta i li van demanar que s’identificarà. L’implicat es va negar diverses vegades a fer-ho propiciant insults als agents i fent cas omís als advertiments dels mateixos si seguia amb aqueix mateix comportament . Lluny de canviar la seua actitud, l’home va arribar a amenaçar a la patrulla desitjant la mort dels agents. Després de la negativa reiterada a identificar-se, l’implicat va ser portat al cotxe patrulla i traslladat a dependències policials.

 

En arribar allí, els agents van procedir a fer-li a l’home l’escorcoll superficial de seguretat. Durant aquest procés, l’home es va tornar cap a un membre de la Policia Local i va intentar sostraure-li l’arma de la funda sense èxit degut al mecanisme de seguretat d’aquesta. Els agents van reduir a l’home immediatament i l’individu va acabar detingut.