Assistits dos treballadors per una fuita d’amoníac en una empresa de Picassent

Compartir:

L'home de 36 anys han sigut ràpidament evacuat a l'hospital la Fe de València i la dona de 56, donada d'alta en el lloc dels fets

Quatre dotacions de bombers, sergent i oficial del Consorci s’han mobilitzat a les 16.45 h a un avís per fuita d’amoníac a una empresa del carrer 6 del Barri l’Omet de Picassent. Un treballador ha resultat afectat i ha sigut atés pels sanitaris.

El SAMU ha assistit a dos treballadors després d’una fugida d’amoníac en una empresa de Picassent.

El succés ha tingut lloc al voltant de les 16:45 quan s’ha avisat tant al CICU com al Consorci de Bombers de València d’una fuita d’amoníac en una empresa del carrer 6 del Barri d’Omite del municipi. Immediatament han mobilitzat Quatre dotacions de bombers, sergent i oficial del Consorci.

La fuita s’havia produït a un depòsit, dins d’un habitacle de 40 mts2.

Els bombers, amb vestits de protecció NBRQ, han accedit a l’habitacle per a tallar la fuita, que ja ha sigut solucionat.

D’altra banda, el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, una unitat de SVB i metge d’Atenció Primària.

Els serveis mèdics han assistit a un home, de 36 anys, que presentava cremada per amoníac i ha sigut evacuat a l’hospital La Fe de València, en l’ambulància de suport vital bàsic.

També ha sigut atesa una dona, de 55 anys, per inhalació de producte químic i ha sigut donada d’alta en el lloc.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'