Atraquen un banc en el centre de Borriana a plena llum del dia

Compartir:

BBVA Plaça del Pla Borriana

Oficina bancària de la plaça del Pla de Borriana | Maps

 

ACTUALITZAT. Este dilluns, cap a les 13.00 hores del migdia, s’ha produït un atracament en una sucursal bancària de Borriana, en la Plana Baixa (Castelló). La sucursal es troba dins de la zona del Pla, en el centre de la ciutat. Pareix ser que hi havia unes quantes patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local per la rodalia i han començat a perseguir als lladres, tot i que encara no s’ha informat de cap detingut.

 

Segons fonts del diari ‘El Mundo’, pareix ser que no hi ha cap ferit ja que no s’ha presentat cap ambulància en la zona, a pesar de què la sucursal estava plena, tant amb treballadors com amb clients. De moment, no ha transcendit quina quantitat ha sigut furtada. De fet, les mateixes fonts del diari apunten que podria haver quedat en un intent frustrat, tenint en compte la rapidesa de l’actuació policial.

 

Segons pareix, els lladres havien aparcat molt prop de l’entitat, però en la zona del Pla, de fet, hi ha set entitats bancàries més. De moment, les fonts policials encara no han donat més detalls de com ha acabat la persecució dels delinqüents, que s’ha iniciat en el carrer del Barranquet i ha continuat fins a l’eixida de la ciutat de la Plana Baixa. Posteriorment, es va confirmar que el robatori havia sigut frustrat.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish