Una baralla en un bar de Catarroja acaba amb dos detinguts i dos ferits en estat greu

Compartir:

El partit de futbol entre el Valencia CF i el FC Barcelona d'este passat diumenge va generar molta emoció entre les dos aficions. No obstant això, en un bar de Catarroja, de la comarca l'Horta Sud on diversos clients estaven disfrutant de l'espectacle esportiu, es va desencadenar una baralla on s'implicaren més d'una desena de persones. Com a conseqüència d'ella, dos persones foren detingudes i dos homes quedaren ferits. Les dos víctimes foren traslladades a l'Hospital la Fe de València en estat greu amb lesions d'arma blanca en el coll i el braç un d'ells i  l'altre afectat tenia una ferida en el cap.

Segons recull ‘Levante’, l’origen de la baralla no va ser el partit de futbol que les víctimes estaven veient en l’establiment, sinó una altra discussió motivada per qüestions familiars des de fa temps.

Els responsables

Així, segons conta el citat mitjà quatre homes arribaren amb un vehicle Citroën C4 i baixaren armats amb matxets  i una escopeta, encara que afortunadament no es va efectuar cap dispar. Els pitjors parats foren dos clients del bar, els quals foren colpejats i agredits amb les armes blanques que portaven els agressors.

Ràpida actuació policial 

D’altra banda, altres clients eixiren a ajuda als homes agredits i va ser aleshores quan es va iniciar una barallla. Ràpidament acudiren a l’establiment diverses patrulles de la Policia Local de Catarroja, els quals hagueren de sol·licitar reforç a la Policia Local d’Albal i Massanassa. Va ser finalment la Guàrdia Civil qui es va fer càrrec dels dos detinguts per la policia local, acusats de presumpta implicación en l’agressións als ferits.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones