Cau un arbre a València

Compartir:

Un arbre ha caigut este matí poc abans de les 8 hores a l'interior de València, concretament, en el gir del carrer del 9 d'octubre amb el Passeig de la Petxina. L'accident, el qual encara es desconeix per quin motiu ha sigut causat, ha obligat a circular amb molta precaució, ja que ha arribat a ocupar part de la calçada.

 

Al voltant de les 8.25 hores, el Centre de Gestió de Trànsit ha informat que la via ja havia sigut aclarida gràcies als Bombers i es podia tornar a circular amb normalitat. Tot i el complicat oratge que s'espera des de hui a la ciutat de València, a ixes hores encara no estava ni plovent ni hi havia un aire com per a tombar un arbre, així que les causes del succés encara no estan confirmades.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...