El ciclista atropellat ahir tenia 61 anys i era conductor de l’EMT a València

Compartir:

Tal com ja va publicar ahir este periòdic, la jornada d'ahir va arrancar de manera tràgica al centre de València, ja que un accident de tràfic va posar fi a la vida d'un ciclista. El succés es va produir vora passades les 9.00 hores quan un camió va atropellar a un ciclista en l'avinguda Àngel Guimerà. Segons publica hui 'Levante-EMV', el ciclista mort tenia 61 anys i era conductor de l'EMT a València.

 

Què va passar?

Juan Jacinto Ramón Moreno es trobava parat en l'encreuament del carrer Àngel Guimerà amb l'avinguda Fernando el Católico. Quan el semàfor es va posar en verd, la bicicleta i un camió es posaren en marxa, però segons recull el citat mitjà el vehicle pesat no havia vist al ciclista quan anava a girar cap a la dreta amb la qual cosa el va atropellar. Este va morir en l'acte, ja que els serveis sanitaris no pogueren fer res per la víctima.

Oberta una investigació

La Policia Local de València ha obert una investigació per esclarir que va passar realment, ja que no hi havia testimonis en el moment de l'accident. Tot i que s'especula que el descuit del ciclista juntament amb l'absència del camioner pogueren desencadenar el tràgic succés, els agents de la policia ha començat a visualitzar les gravacions de les càmeres que hi ha instal·lades en eixe punt.

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana