Un conductor begut recorre el carrer Entença en obres a Alcoi

Ha acabat bolcant després de molts metres
Així ha quedat el cotxe | Radio Alcoy

 

Un conductor begut ha protagonitzat un insòlit fet esta matinada al voltant de les 2 a Alcoi, ja que ha recorregut un carrer en obres amb el seu vehicle per a acabar bolcant. El carrer Na Saurina d'Entença està en obres des de fa més d'un mes, la qual cosa no ha impedit a esta persona entrar amb el seu cotxe, un vehicle tot terreny, després de trencar les barreres de protecció situades en el carrer Isabel la Catòlica.

A continuació, el conductor ebri ha seguit circulant cap avant per tot el tram que està en ple procés de construcció, i que no li haurà permés conduir de forma molt suau i estable, i ha finalitzat el seu recorregut després d'uns quants metres, fins que ha bolcat.

Positiu en alcoholèmia

Després d'haver acabat bolcant el vehicle, l'home ha hagut de ser excarcerat pels bombers i traslladat a l'hospital Verge dels Lliris, tot i que sembla que no està greu. En el control d'alcoholèmia que se li ha realitzat, ha donat positiu.

D'altra banda, el procés de rehabilitació d'esta via ha seguit este matí com si res haguera passat i els obrers han pogut continuar treballant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Un home es llança al riu Túria per a rescatar al seu gos" "ATENCIÓ: Detingut per fer esta barbaritat a la seua parella mentre cuidava xiquets"