Detenen un home que estava furtant unes bicicletes a Castelló

Compartir:

Un home ha sigut detingut després d'haver sigut sorprés 'in fraganti' furtant una bici en un garatge comunitari del Camí Vell de l'Alcora de Castelló. La Policia Local ha arrestat a l'home per un presumpte delicte amb violència a l'intentar furtar la bici i després amenaçar-lo. El propietari de les bicicletes va sorprendre l'home just en el moment en què eixia del garatge amb les seues bicicletes motiu pel qual li va cridar l'atenció. El lladre va respondre amenaçant-lo amb un tornavís per a que el deixara anar-se'n. Més tard una de les patrulles va localitzar al lladre, de 43 anys per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació al sostraure les bicis del garatge comunitari i amenaçar a continuació al propietari.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones