Una dona és detinguda en l’Aeroport de València per tràfic de drogues

La Guàrdia Civil de l'Aeroport de València ha detingut a una dona per tràfic de drogues

La Guàrdia Civil de l’Aeroport de València, en el marc de les recerques dutes a terme en les instal·lacions aèries, ha detingut a una dona de 28 anys, de nacionalitat xilena, per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) en l’Aeroport de València.

La detinguda havia arribat a les 09.00 hores a València en un vol de Sud-amèrica, sent inspeccionat per part dels agents de la Guàrdia Civil encarregats del control de passatgers i equipatges, els qui van detectar un excessiu nerviosisme en la passatgera.

En aquesta intervenció, ha participat l’Oficina d’Anàlisi de Recerca (Unitat de recerca fiscal de la Guàrdia Civil) i components del Destacament Fiscal de la Guàrdia Civil, els quals van procedir a una inspecció fiscal de la passatgera. La dona, va manifestar, que no tenia res a declarar.

Per això, la maleta va ser sotmesa a un examen més exhaustiu, la qual cosa va permetre esbrinar un doble fons en el qual s’ocultaven 4 plaques amb una substància compacta que va llançar un pes de 6.408 grams.

L’anàlisi a través del test de droga, de la pols continguda en les plaques, va reaccionar positiu a cocaïna, motiu pel qual es va procedir a la detenció de la passatgera.