Deu detinguts per pertinença a un grup criminal i tràfic de drogues a Benidorm

Compartir:

Agents del Grup I UDYCO de Policia Judicial de la Comissaria de Benidorm encarregats de les investigacions relacionades dels delictes contra la salut pública han dut a terme una investigació donant com a resultat la detenció i la desarticulació d’un entramat criminal de deu persones que es dedicaven al tràfic de substàncies estupefaents en les localitats de Benidorm, la Nucia i Benimantell.

 

Els implicats formaven part d’un grup criminal degudament estructurat i jerarquitzat. Cada membre de l’organització tenia una comesa específica per a realitzar l’activitat delictiva amb l’objectiu de no alçar les sospites de les Forces i Cossos de Seguretat.

 

Gràcies a la col·laboració judicial es van practicar quatre registres domiciliaris, dos d’ells en habitatges de la localitat de Benidorm, un a un xalet a la Nucia i l’últim en una parcel·la del municipi de Benimantell, on es van confiscar tot tipus de substàncies estupefaents, algunes amb greus efectes perjudicials per a la salut com són la cocaïna, ‘speed’ i pastilles d’èxtasis.

 

Els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Benidorm i del Jutjat d’Instrucció 1 de la Vila Joiosa, dels quals cinc van ser ingressats a la presó i la resta va quedar en llibertat amb mesures judicials cautelars.

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils