València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut per amenaçar amb un tornavís a vianants per recriminar-li la seua conducció a València

El jove no té antecedents policials

La Policia Nacional ha detingut a València a un jove de 25 anys per presumptament intentar atropellar i amenaçar a diversos vianants amb un tornavís després que li recriminaren la seua conducció perillosa, en veure'l fer coses amb el cotxe en un descampat del districte del Marítim. 

Els fets es van produir aquest passat dimecres al matí, quan el 091 va rebre un avís que un home havia amenaçat a un grup de persones amb un arma blanca per a després marxar-se en el seu vehicle, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat. 

Els policies van localitzar el cotxe de camí al descampat. Després de donar-li l'alt, van identificar als ocupants, un jove i la seua parella, i van comprovar que ell coincidia amb les característiques físiques facilitades pels testimonis. Sota el seient del conductor tenia guardat el tornavís, d'al voltant de 22 centímetres. 

  

Els vianants l'havien vist moments abans mentre derrapava i realitzava maniobres perilloses amb el cotxe. En recriminar-li la seua actitud, el conductor els va intentar atropellar per a a continuació baixar-se del cotxe amb el tornavís, al mateix temps que els amenaçava de mort, i fugir del lloc. 

Per tot açò, el jove va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. El detingut, d'origen espanyol i sense antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial.