València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un camioner per multiplicar per nou la taxa d'alcoholèmia a Vinaròs

El camió pesava més de quaranta tones i que el conductor va donar una taxa d'1,32 mil·ligrams per litre aspirat

Un conductor multiplicava per nou la taxa d'alcoholèmia a Vinaròs, a la comarca del Baix Maestrat, quan conduïa un camió de gran tonelada. Esta setmana ha passat pel jutjat per imputar-li els corresponents delictes contra la seguretat vial, després que la Policia Local de Vinaròs li realitzara la prova d'alcoholèmia i demostraren que multiplicava per nou la taxa.

 

Ahir la Policia Local va revelar que el camió era de més de quaranta tones i que el conductor va donar una taxa d'1,32 mil·ligrams per litre aspirat, quan la taxa permesa per als conductors de camions és de 0,15 mg/l, tal i com ho informa Levante-EMV.

 

El dilluns 8 d'octubre és quan van succeir els fets, exactament en la parada d'autobús que es troba a l'església de l'Assumpció de Vinaròs, en la plaça de Sant Valent. I després de què els agents li realitzaren el control d'alcoholèmia va ser traslladat als jutjat per imputar-li els corresponents delictes contra la seguretat vial, segons informa el mateix mitjà abans esmentat.

 

Un altre detingut per multiplicar la taxa d'alcohol a Vinaròs

 

La Guàrdia Civil de Trànsit de Vinaròs, va detindre fa dos setmanes un home d'origen estranger al passar un control rutinari. L'home inesperadament, va ser detingut per tres delictes diferents. La Policia Local de Vinaròs va ser alertada  per a detindre un home que conduïa baix els efectes de l'alcohol, havia falsificat document públic i havia donat una identitat falsa.

 

El servei es va iniciar a petició de la Guàrdia Civil quan els agents, en un control realitzat a l'altura de la parada de l'autobús del carrer Sant Cristòfol, van parar un conductor que pareixia que anara ebri. La Guàrdia Civil va requerir la presència de la Policia Local de Vinaròs, ja que el cos té també competències per a realitzar controls d'alcoholèmia i drogues dins del casc urbà. Van procedir a realitzar-li la prova i va donar com a resultat positiu amb 0,69 mil·ligrams d'alcohol per litre de sang, és a dir, pràcticament va triplicar la taxa permesa. A continuació se li va demanar el carnet de conduir, i aleshores els agents van fixar-se en que presentava signes evidents d'haver sigut falsificat, ja que la fotografia estava insida en el document, no presentava microestructura làser i constaven a més, moltes faltes d'ortografia.