Detingut per merodear en col·legis de València per a aconseguir cites amb menors

Compartir:

El 'modus operandi'

Un home de 69 anys ha sigut detingut a Valladolid com a suposat autor de sis delictes d'abusos sexuals contra xiquetes menors en la mateixa capital, a més de Sevilla, Zaragoza i València, amb les quals tractava de concertar cites als voltants dels centres escolars on estudiaven. L'ara detingut s'acostava a les xiquetes, amb edats compreses entre els 10 i 13 anys, i els donava un paper amb el seu número de telèfon perquè li cridaren i on els deia que li agradaven molt, encara que mai va aconseguir el seu objectiu, han informat hui fonts policials. A pesar que l'home no va aconseguir abusar sexualment d'elles, una reforma del Codi Penal de 2015 indica en el seu article 183 que un delicte d'abús sexual és també aquell en el qual una persona intenta contactar amb menors amb una clara intencionalitat d'abusar d'ells, encara que no ho aconseguisca.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones