Detingut el propietari d'un local a on menors consumien droga i estaven sense mascareta en Elx

Estes reunions eren habituals
Tots ells han sigut sancionats | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han descobert en Elx, en el Baix Vinalopó (Alacant), un local freqüentat per grups de menors d'edat per a consumir tota classe de substàncies estupefaents i alcohòliques dins i, a demés, sense mascareta ni distància de seguretat.

Segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat, l'amo del local, un xic de 19 anys, ha sigut detingut per un presumpte delicte contra la salut pública per afavorir el consum de substàncies estupefaents a menors, ja que era coneixedor de les activitats que es feien dins.

Els efectius van tindre coneixement dels fets gràcies a una denúncia ciutadana. Amb la finalitat de comprovar la veracitat de la denúncia, agents del Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria Local d'Elx es van desplaçar fins al lloc a on van trobar el local, el que es trobava amb la persiana alçada, i en obrir la porta, s'apreciava una forta olor de marihuana i una gran fumera.

Era un hàbit freqüent

Els policies van trobar a nou persones, huit d'elles menors al costat de l'amo del local, consumint alcohol i drogues, i van fer gestions per a localitzar als seus pares en tractar-se de menors en situació de risc, sent tots ells proposats per a sanció per incompliment de les mesures sanitàries.

A demés, es va efectuar també la detenció del propietari, a qui se li va confiscar més de 30 grams de marihuana i 230 euros en bitllets fraccionats, per ser conscient de la minoria d'edat dels jóvens i facilitar el consum de substàncies estupefaents i alcohòliques en el seu local.

Després de diferents gestions, els agents han descobert que esta classe de reunions era habitual, ja que en altres ocasions havien sigut moltes més les persones congregades, la majoria menors que en horari escolar s'ajuntaven en el local sense cap condició sanitària. Tot l'actuat va ser posat en coneixement del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de la localitat d'Elx.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta assassinat amb una navalla a un home en Ontinyent" "Evacuen tot un edifici en cremar-se el baix en Borriana"