Detingut en Massamagrell per cometre 16 robatoris en el metro i en una església

Robatori en una església de Massamagrell

Robatori en una església de Massamagrell | Guàrdia Civil

 

Agents de la Guàrdia Civil de Massamagrell, en la comarca de l’Horta de València, han detingut a un xic de 29 anys i de nacionalitat espanyola per, presumptament, robar de les màquines expenedores de bitllets de metro, dels donatius d’una església i a una persona.

 

Els agents van ser avisats d’un robatori amb violència en el què, suposadament, es va utilitzar la tècnica ‘Mata lleó’, que consistix en agarrar a la víctima del coll fins a deixar-la inconscient i, d’esta forma, fer el robatori. 

 

Els agents van vore evidències en relació a la presumpta autoria d’estos delictes per una persona buscada, a més, per altres causes de diferents jutjats i cossos de policia. Esta seria la presumpta autora de diferents delictes relacionats amb la manipulació de màquines expenedores de bitllets de metro de l’entitat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), amb l’objectiu de conseguir el canvi. Estos fets es van produir entre gener i maig de 2019 en les diferents estacions de metro de la comarca.

 

Robatori en les màquines del metro

Robaven en les màquines expenedores del metro | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha destacat els problemes que va ocasionar la manipulació de les màquines, ja que els usuaris de la línia de metro, en anar a abonar l’import per al pagament dels seus bitllets, veien com no se’ls retornava el seu canvi i «el donaven normalment per perdut en no presentar reclamacions per estes pèrdues».

 

També investigaven un altre robatori en l’interior d’una església de Rafelbunyol, en la comarca de l’Horta de València. El sospitós hauria forçat un lampadari per a conseguir el contingut del donatiu i va robar un segon, que va ser posteriorment localitzat sense el donatiu.

 

El desenvolupament de l’operació va culminar amb la detenció de l’home com a presumpte autor de 16 delictes, –un robatori amb violència i 15 delictes de robatori amb força– . La Policia ha destacat la «gran complexitat» de la seua localització perquè, pel que pareix, el jove sospitava que l’estaven buscant, cosa que va dificultar el seu arrest. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats d’Instrucció de Guàrdia de Massamagrell.

 

També pots llegir…