Dos detinguts per delictes de robatori amb força en diferents comerços de Massamagrell i Museros

Els arrestats són una xica de 28 anys i un xic de 35
Cometien els delictes fent ús tant de l'habilitat i descuit en la comissió dels furts | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil en el marc de l'operació 'Cacime' ha detingut a dos persones per la seua presumpta implicació en els delictes de robatori amb força i furt, ocorreguts en comerços de Massamagrell i Museros, en la comarca de l'Horta Nord (València).

Per part de Guàrdia Civil es va tindre coneixement de la comissió de diferents robatoris i furts en alguns comerços de les localitats de Museros i Massamagrell. Es va poder constatar com els presumptes autors fent ús de la seua habilitat i intentant aprofitar el descuit dels comerciants sostreien efectes dels comerços, principalment diners de les caixes registradores.

Durant les investigacions es va poder descobrir com estos delictes eren presumptament comesos per dos persones, un xic i una xica, que es desplaçaven a peu entre estes localitats. Estes persones, presumptament cometien els delictes fent ús tant de l'habilitat i descuit en la comissió dels furts com
de la força per a accedir als establiments comercials en el cas dels robatoris, delictes comesos en
horari diürn i quan els establiments es trobaven tancats.

Fase d'explotació

Amb motiu del desenvolupament d'esta operació i dins del Pla de Millora de la Seguretat en el sector del Comerç de la Comandància de la Guàrdia Civil de València, s'han establit servicis per a la identificació i detenció dels autors d'estos fets, sent estes persones finalment detingudes per components de la Guàrdia Civil quan es trobaven recorrent alguns centres comercials de la localitat de Massamagrell.

Els detinguts són una xica de 28 anys i un xic de 35 anys, els dos de nacionalitat espanyola, per dos delictes de robatori amb força i tres de furt. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Guàrdia de Massamagrell.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Celebren una gran festa il·legal en una perruqueria de Benetússer" "Espectacular incendi de dos camions en Catarroja"