València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguts tres homes per furtar objectes i 1.200 euros en un habitatge a la Vall d'Uixó

L'actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris en domicilis i locals de la província
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha detingut a tres homes com a suposats autors d'un delicte de robatori en un habitatge de la localitat de la Vall d'Uixó, a la comarca de la Plana Baixa, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat. Presumptament, els ara detinguts haurien sostret objectes i 1.200 euros.

  

L'actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris en domicilis i locals de la província, quan els agents van tindre coneixement que s'havia produït un robatori en un domicili situat en el terme municipal de la Vall d'Uixó, on autors desconeguts, després d'accedir a l'habitatge, van sostraure diversos elemnts com a ordenadors, mòbils, tablets, videoconsoles, joies i una caixa amb 1.200 euros.

 

El detinguts ja tenien antecedents per fets similars

  

Per aquest motiu, els guàrdies civils van iniciar una investigació per a esclarir el fet i van esbrinar que tres persones havien comés el fet delictiu mitjançant la tècnica de l'escaló.

    

Els agents van aconseguir procedir a la identificació, localització i detenció de tres homes, de 19 i 20 anys, com a suposats autors d'un delicte de robatori en habitatge. Als mateixos ja els constaven antecedents per delictes de similars característiques.

   

S'ha aconseguit recuperar els efectes sostrets, els quals han sigut retornats al seu propietari. Les diligències instruïdes han passat a la disposició del Jutjat d'instrucció número 2 de Nules.