Un home accepta 15 anys de presó per tirar àcid a quatre gats al Port d’Alacant

Compartir:

Un home propietari d'un restaurant en el port d'Alacant acusat de tirar una substància corrosiva a quatre gats acabats de nàixer en juliol de 2016 a acceptat la pena de 15 mesos de presó que quedaran en suspens, ja que no tenia antecedents, i la prohibició de tindre animals durant cinc anys, segons ha informat el seu advocat, Álvaro Campos, qui ha anunciat que ha començat accions legals i que «ja hi ha alguna sentència condemnatòria conta algun activista que en les xarxes socials el va amenaçar de mort d'una manera molt virulenta».

  

 

 

Este passat dijous es va celebrar la vista en el jutjat del penal 8 d'Alacant, on després dels 21 mesos que sol·licitava la fiscalia, s'ha reduït la condemna fins a sols 15 mesos. Respecte a esta «reducció substancial» de la condemna, el lletrat de l'acusat ha asseverat que «sempre ha comparescut, ha estat disponible, ha acceptat la responsabilitat». L'advocat va sostindre que «va ser un tema de clavar la pota, una cosa mal feta», i que l'home era «conscient que havia sigut un error, un error doble, en primer lloc un error reaccionar així i en segon lloc que s'havia equivocat», ja que segons l'advocat el que hi havia en el poal que va tirar als gats «no era àcid, era un detergent industrial, unes restes de detergent industrial que hi havia en un poal d'aigua».

  

 

Amenaces en xarxes socials

  

El lletrat ha criticat l'aire que se li ha donat en les xarxes socials i al respecte ha assegurat que el seu defés «l'han amenaçat de mort i l'han amenaçat amb cremar-lo personalment, han publicat fotos dels seus fills i li han fet autèntics disparats». Ha insistit en que ha sigut un fet desafortunat però les amenaces cap al seu client han sigut intencionades i per tant, emprendran accions legals.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...