Un home detingut per amenaçar amb una navalla a una dona en València

La baralla va vindre per una discussió
La baralla va vindre per una discussió

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 55 anys com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces després de, pel que pareix, amenaçar a una coneguda seua amb una navalla per negar-se a mantindre relacions sexuals amb ell.

 

Els fets han passat este diumenge, cap a les 18.00 hores de la vesprada, quan una dona ha anat fins a una comissaria de Policia Nacional de la ciutat i ha manifestat als agents que prestaven servici de seguretat que havia sigut víctima d’unes amenaces amb arma blanca per part d’un home que es trobava pròxim al lloc, tement esta per la seua vida.

 

Fins al lloc ha anat també una patrulla policial. Els agents han sabut que un home, conegut de la víctima, li hauria amenaçat amb una arma blanca després de negar-se esta a mantindre relacions sexuals amb ell.

 

Els policies han trobat al sospitós, qui portava una navalla de 12 centímetres de fulla i li va ser intervinguda, pel que després de fer les comprovacions oportunes l’han detingut com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.