L'origen dels bombons que triomfen en Mercadona

«Senzza» son els bombons de Valor que es venen en exclussiva en Mercadona
Expliquem l'origen dels bombons de Mercadona. | Mercadona

 

Senzza són els bombons de Mercadona que triomfen en les tendes de la cadena valenciana. Recentment, diversos mitjans espanyols s'han fet ressò de l'origen del producte, que ha adquirit un èxit notable en les prestatgeries de Mercadona.

  

  

Es remunten, de fet, a l'inici de la cadena valenciana, quan es van posar en contacte amb Chocolates Valor. El seu propòsit era oferir bombons a un preu molt econòmic i amb la major qualitat possible pel que a la xocolata es refereix.

A través d'estes premisses, l'experiència de Valor —quasi 140 anys especialitzat en xocolata— va servir per a conéixer els gustos dels clients: van nàixer Senzza Assortits (bombons d'avellana, fondant, praliné i ametla); Senzza Corazón Cremoso; Senzza Negre i Senzza sense sucres extra.

Els bombons han tingut una acceptació immensa entre els clients de Mercadona i a més són aptes per a celíacs. Les vendes del producte creixen any rere any i en 2015 —les últimes dades disponibles— van vendre 1.730.000 quilos d'aquests bombons.

A més, per a mantenir l'alegria dels seus clients, Mercadona i Valor ja han apostat conjuntament per la innovació i el desenvolupament del producte: més de 14.000 clients han passat pels seus dotze centres de coinnovació per a fer «tests» sobre novetats.

Mercadona triomfa amb els productes dolços

Però esta no és l'única proposta de Mercadona per als més llépols que s'ha convertit en tot un èxit. Al costat dels bombons, un altre dels aliments dolços de més èxit són les seues galetes gofre de la marca Hacendado, que es poden trobar en la secció de rebosteria i dolços en packs de 10 unitats.

No obstant açò, a causa de la seua gran quantitat de sucres i derivats, es recomana el seu consum moderat o de forma puntual. I és que per cada 100 grams de galeta gobre de Mercadona es consumeixen 459 calories repartides de la següent manera: 7,8 grams de greixos per cada 100 grams de galeta, 26,6 grams d'hidrats de carboni, 14,9 de sucres, 5 de greixos saturats i 0,26 de sal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ix a la llum la veritat sobre "l'accident" de la gasolinera de Castelló" "Desmantellat un laboratori clandestí de drogues a Benidorm"