L’112 rep prop de 5.000 telefonades d’alertes d’incendis durant este any

Compartir:

El servei d'emergències valencià ha rebut este any quasi 5.000 telefonades d'alertes d'incendis. Esta és la donada que recull l'informe de la Generalitat per a fer balanç de la campanya 'Stop al foc', dedicada a la prevenció dels incendis forestals. L'Agència Valenciana d'Emergències insistix en la importància de telefonar a l'112, ja que esta simple acció és crucial per a acabar amb el foc el més prompte possible. A més, segons l'informe els grans incendis registraren més de 100 telefonades d'alerta. L'Agència d'Emergències considera també que les xarxes socials han estat una eina fonamental per a comunicar a l'Administració de manera directa amb els ciutadans.

 

 

Campanya per a fer un bon ús de l'aigua 

Vist l'èxit de la campanya 'Stop contra el foc', ara el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, han posat en marxa una altra campanya, en este cas, per a fomentar l'estalvi de l'aigua davant la greu sequedat que patix la Comunitat Valenciana.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...