María Melià deixa sense plantà a la comissió Peris i Valero-Cuba

Compartir:

Un contratemps ha deixat sense plantà a la falla Peris i Valero-Cuba, de Russafa, ja que la seua artista María Melià no ha complit amb els terminis establerts. Els ninots no han aparegut en la data acordada i els fallers han hagut d'acabar la falla amb el material que tenien a mà, segons informa Levante-EMV. Es comenta que l'artista estava mala, però que va confirmar que al llarg de la nit aproximaria a les falles els ninots corresponents. Finalment va ser el seu home qui els va dur tan sols un ninot, deixat a tots realment sorpresos. Deixant de banda este contratemps, els fallers van decidir tirar endavant «entre llàgrimes, nervis i decepció» i, entre tots, plantar la falla en els ninots que ja tenien.

  

  

Esta artista realitza, a més, monuments de diverses falles com la de Pérez Galdós-Calixto III (infantil), Cuba-Buenos Aires (infantil i gran), En Sendra-Plaça Coll (infantil i gran) i Grabador Jordán-Escultor Pastor (infantil i gran). Peris i Valero-Cuba no va ser l'única perjudicada, encara que totes van poder eixir del pas.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...