Mercadona obrirà en nit de Nadal i en Cap d’Any

Compartir:

La cadena de supermercats valencians Mercadona obrirà estos nadals dos diumenges. De manera excepcional, la cadena presidida per Juan Roig estarà oberta al públic el diumenge, incomplint una de les seues màximes: tancar el sèptim dia de la setmana.

  

Així, els dies 24 i 31 de desembre Mercadona obrirà les seues tendes amb un horari especial de 9 a 15 hores. Tanmateix, els supermercats estaran tancats els dies de nadal i Any Nou així com el dia de Reis. La resta de l'any, les tendes recuperen l'horari d'apertura habitual.

  

Els treballadors de l'empresa rebran tal com establix el conveni, un descans corresponent a les hores treballades o una compensació econòmica especial que varia entre 6 i 14 euros l'hora, segons la jornada laboral.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...