Mor Ray Liotta als 67 anys, actor de ‘Uno de los nuestros’

Compartir:

L'actor ha mort mentre dormia a República Dominicana, mentre rodava la pel·lícula 'Dangerous Waters' ('Aguas peligrosas')


L’actor Ray Liotta ha mort als 67 anys a República Dominicana, mentre dormia, per causes que encara es desconeixen. L’artista es trobava en ple rodatge de la pel·lícula ‘Dangerous Waters‘, segons ha informat el portal ‘Deadline’.


Liotta va ser un dels grans protagonistes de la pel·lícula ‘Uno de los nuestros‘, aclamat film estrenat l’any 1990 i que va collir un gran èxit internacional.

Nascut en Newark (Nova Jersey) en 1954, sota el nom de Raymond Allen Liotta. Liotta va ser abandonat en un orfenat, i posteriorment adoptat per Alfredo Liotta, amo d’una botiga de recanvis per a automòbils, i la seua dona Mary, oficinista.

No obstant això mai va renunciar a trobar a la seua vertadera mare i ho va aconseguir en la dècada dels 2000. “Vaig trobar a la meua mare biològica i vaig descobrir que no tinc un germà bessó, però sí un germanastre, cinc germanastres i una germana de la qual no sabia res fins quinze anys arrere“, va declarar quan per fi va trobar a la seua progenitora.

Després d’estudiar Art Dramàtic a Miami, es va mudar a Nova York i va treballar com a cambrer fins que va aconseguir un paper en la soap opera televisiva ‘Otro mundo‘, on va intervindre de 1978 a 1981.

L’actor va nàixer en Nova Jersey sota el nom de Raymond Allen Liotta. La pel·lícula ‘Uno de los nuestros‘ (‘Goodfellas’) és el seu treball més recordat, però la seua trajectòria és extensa i reeixida. En la seua carrera destaquen ‘Identidad‘, ‘Hannibal‘, ‘Cop Land‘, ‘Falsa seducción‘ o ‘Algo salvaje‘.


Les seues actuacions li van valdre per a ser candidat als Globus d’Or per ‘Algo salvaje‘ en 1987 i també va optar al Premi del Sindicat d’Actors al millor actor de televisió, en 1999, per la seua participació en la sèrie ‘The Rat Pack‘. Va guanyar un Emmy l’any 2005 com a millor actor convidat per ‘Urgencias‘.

Així mateix, vam poder veure-li en ‘Narc’ (2002), pel·lícula que per la qual va obtindre una nominació als premis ‘Independent Spirit’, i en ‘Ases calientes’ (2006), una comèdia de gàngsters d’humor negre, ambientada a Las Vegas.

Vida sentimental

Liotta es va casar amb l’actriu Michelle Grace el febrer de 1997. Un any més tard va nàixer la seua única filla, Karsen, i en 2004 la parella es va divorciar. Després va mantindre una relació amb Catherine Hickland, també actriu i l’última de les seues dones va ser Jacy Nittolo, amb la qual actualment estava. En el compte d’Instagram d’ella es poden veure imatges dels dos junts gaudint de moments familiars.

Les xarxes socials no han dubtat en mostrar les seues condolences per la mort del conegut actor.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys