Nules denuncia que la Policia Local no auxilia a dos ancians amb l’aigua pel coll

Compartir:

A Nules este dijous es va repetir una imatge molt comuna després d’un episodi d’intenses pluges i l’Ajuntament de Nules ha obert una investigació per esbrinar si la policia del municipi es va negar a auxiliar dos persones majors atrapades dins del seu vehicle davall d’un túnel negat.

Polèmica que envolta a la Policia Local

El dijous a la vesprada es va repetir una imatge molt comuna a Nules després d’intenses pluges: un cotxe es va quedar atrapat en el pas subterrani del camí la Mar, baix la via del tren. No obstant això, en esta ocasió, després d’esta escena hi ha una intensa polèmica pel paper que va jugar la Policia Local en el rescat de dos ocupants.

La família dels dos veïns afectats, dos persones d’avançada edat, de 75 i 83 anys, va denunciar en xarxes socials que els agents que van acudir a la zona es van limitar a posar una tanca i, a pesar que la dona els va demanar ajuda, perquè l’aigua havia aconseguit les finestretes del vehicle, van marxar sense acostar-se a auxiliar-los.

Van intentar passar pel pont i no van poder creuar-lo. És la seua culpa, no van veure bé el nivell de l’aigua, però no és raó per a abandonar-los quan tenien l’aigua pel coll“, va denunciar la néta dels afectats en xarxes socials.

<>

La resposta municipal a estos fets la va donar l’alcalde, David García, qui va assegurar que «evidentment no estic orgullós de l’actuació», encara que també va precisar les raons exposades per la patrulla que va acudir al lloc per a haver reaccionat com el van fer. Segons García, d’acord amb el que li van explicar després d’interessar-se pel tema, la policia va rebre diversos avisos d’urgència alhora. Van acudir al pas subterrani i en comprovar que els ocupants del cotxe no corrien perill d’ofegament, després de telefonar als bombers, van acudir a atendre una altra emergència.

L’Alcalde de Nules demana disculpes

L’alcalde admet que «es podria haver fet d’una altra manera; no ha estat una actuació exemplar». Quan va saber el que havia succeït, assegura, es va posar en contacte amb la família i els va fer arribar les seues disculpes «en nom de la institució». García remarca que «encara que no estigueren ofegant-se, estaven demanant ajuda».

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...