Un pacient abusa d’una metge en l’Hospital General d’Alacant

Compartir:

Este passat dimarts un home va acudir a Urgències de l'Hospital General d'Alacant per un dolor en els testicles. En un primer moment, va ser ates per una jove metgessa que li va realitzar una exploració al pacient per tractar de fer-li un diagnòstic. Però, en el moment de l'exploració el pacient va tenir una erecció i li va dir a la metgessa que continuara. Tanmateix, esta es va negar i li va demanar que es vestira.

 

Una acció imprudent

Instants després, la metgessa va acudir a la sala d'espera per a donar-li l'informe mèdic, moment en què el pacient es va llançar damunt d'ella i va començar a besar-la. La víctima va mostrar resistència i el presumpte agressor va eixir corrent del centre hospitalari. No obstant això, l'home es va vore obligat a tornar perquè s'havia deixat la motxilla en la sala d'espera, moment en què els guardes de seguretat el detingueren fins que va arribar la Policia Nacional.

La condemna

Després de passar dos nits en presó, el sospitós va passar a disposició del jutjat de guàrdia d'Alacant on també va comparéixer la metge per a corroborar els fets. Ahir, després d'acceptar la seua culpabilitat, va ser condemnat a pagar una multa de més de 1.400 euros per un delicte d'abusos sexuals. A banda de la multa, el jutjat va acordar una ordre d'allunyament sobre la víctima durant un any.

EL MÉS LLEGIT

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu

200 punts de donació addicionals per a aconseguir més de 26.000 unitats de sang

La iniciativa recorda als pacients que necessiten transfusions de sang per a viure o millorar la seua salut

Arriben a Espanya 5.300 dosis de vacuna contra la pigota del mico

Sanitat comptabilitza 800 casos a Espanya, encara que queden dades per comptabilitzar-li les comunitats

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors