La Policia deté a 4 grafiters per pintades en el túnel de l’estació de tren Elx-Parc

Compartir:

 

La Policia Local d’Elx, en el Baix Vinalopó (Alacant) ha identificat i atribuït a quatre grafiters les pintades fetes en el túnel interior de l’estació Elx-Parc. Els autors dels grafitis s’enfronten per tals actes a una multa que ascendix a més de 2.500 euros i a una pena de presó no superior a nou anys, segons un comunicat municipal.

 

Tal com ha informat l’Ajuntament, esta actuació és fruit de l’estreta col·laboració entre la Unitat d’Urbanitat i Medi Ambient (secció de grafítica) de la Policia Local i el Grup 2 d’Investigació (Patrimoni) de Policia Nacional.

 

Després de mesos d’anàlisis i confecció del corresponent informe pericial cal·ligràfic, es va donar trasllat al Grup 2 de delictes contra el patrimoni de Policia Nacional, que va procedir a la detenció i posada a disposició judicial dels grafiters en qüestió.

 

L’administració local ha especificat que, fins a la creació d’esta secció de Grafítica i Vandalisme, que depén de la unitat d’Urbanitat i Medi Ambient, la identificació dels autors d’esta classe de delictes es veia limitada per mancar d’informe pericial d’atribució corresponent.

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.