La Policia Nacional deté a 17 persones per tràfic de drogues a València

Compartir:

La Policia Nacional ha detingut a 17 persones en la localitat valenciana de Paterna -sis dones i onze homes d'entre 17 i 66 anys- per tràfic de drogues i ha donat per desarticulats tres punts de venda d'estes substàncies. Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, sis dels detinguts tenen antecedents policials i tres ha sigut posats a disposició judicial i posteriorment ingressats a la presó.

La Policia ha informat que, després de sis registres en cinc domicilis i un baix, s'han intervingut 145,5 grams de cocaïna, 72,5 grams d'haixix i 0,3 grams de metanfetamina, a més de 3.750 euros, quatre telèfons mòbils i efectes relacionats amb les substàncies.

 

Les recerques van començar després de tindre coneixement els agents de la venda de drogues en un bar de la localitat, per la qual cosa estos van establir dispositius de vigilància als voltants, on van observar que diverses persones entraven i eixien amb freqüència. Estes persones, que ocultaven les drogues en els seus habitatges, realitzaven la compra-venda de substàncies en el mateix bar, en els seus propis domicilis o en tres punts negres propers en funció de la presència policial en els carrers, que prèviament controlaven, segons la Policia.

EL MÉS LLEGIT

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis

Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022

Sanitat detecta el primer cas sospitós de pigota del mico a Castelló

Es tractaria del primer cas de Monkeypox en la Comunitat Valenciana