Un pres incendia la seua cel·la a la presó de Villena

Compartir:

Un intern molt perillós de la prsóde Villena, Alt Vinalopó, ha provocat un incendi a la seua cel·la i ha agredit al funcionari que ha acudit al seu rescat tal com ha denunciat Acaip.

  

  

Segons un comunicat d' Acaip, els fets van ocórrer al voltant de les 7.45 hores del passat diumenge en el mòdul d'aïllament de la citada presó, "ocupat per interns molt perillosos classificats en primer grau de tractament", quan un d'ells "va calar foc de manera intencionada al matalàs de la seua cel·la".

  

  

"A pesar que els matalassos són especials, ja que rebutgen la combustió del foc, de seguida va començar a produir-se una gran fumera, que feia irrespirable l'ambient i impedia veure absolutament res", relata la nota de premsa.

 

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.