Un pres incendia la seua cel·la a la presó de Villena

Compartir:

Un intern molt perillós de la prsóde Villena, Alt Vinalopó, ha provocat un incendi a la seua cel·la i ha agredit al funcionari que ha acudit al seu rescat tal com ha denunciat Acaip.

  

  

Segons un comunicat d' Acaip, els fets van ocórrer al voltant de les 7.45 hores del passat diumenge en el mòdul d'aïllament de la citada presó, "ocupat per interns molt perillosos classificats en primer grau de tractament", quan un d'ells "va calar foc de manera intencionada al matalàs de la seua cel·la".

  

  

"A pesar que els matalassos són especials, ja que rebutgen la combustió del foc, de seguida va començar a produir-se una gran fumera, que feia irrespirable l'ambient i impedia veure absolutament res", relata la nota de premsa.

 

EL MÉS LLEGIT

El Govern espanyol va invertir 4,2 milions d’euros en l’aplicació Radar Covid

L'APP només va registrar un 1% dels contagis per coronavirus a Espanya i deixarà d'actualitzar-se després de dos anys

Un menor escanyat en un col·legit pel repte viral de “mataleón”

El xiquet va acabar a l'hospital i el centre adverteix als pares del perill d'aquesta pràctica que circula per les xarxes socials

En llibertat, els menors detinguts per la presumpta violació grupal de Vila-real

Pel que sembla la decisió la va adoptar el diumenge el jutjat de guàrdia de Castelló, en substitució del jutjat de menors, segons han informat els serveis informatius d'À Punt

La UE demana aïllar a les mascotes dels positius per la pigota del mico

L'ECDC adverteix que, si la malaltia es transmet als animals, podria convertir-se en "endèmica" a Europa