Una protectora demana ajuda per a acollir als animals després de la inundació del refugi de Benimàmet

Compartir:

 

La protectora Modepran València ha demanat ajuda per a acollir als animals del refugi de la pedania de Benimàmet (València) després que les fortes pluges hagen provocat la inundació del centre. 

En un missatge en el seu mur de Facebook, l’organització ha sol·licitat el “acolliment urgent” dels gossos del refugi i ha compartit una sèrie d’imatges de les instal·lacions anegadas per l’aigua i els gossos amb fang en els seus habitacles. 

A més de l’acolliment dels animals, Modepran ha recordat en la publicació la necessitat de llits de plàstic, palés, casetes i materials per a fer als sostres de les casetes.

“Qualsevol ajuda és benvinguda, són dies molt durs i els nostres animals ens necessiten mes que mai”, ha manifestat la protectora, per a assegurar que estan “desbordats” i emplaçar als interessats a col·laborar a acudir a les protectores de València i la localitat valenciana de Paterna. 

  

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones