Una protectora demana ajuda per a acollir als animals després de la inundació del refugi de Benimàmet

Compartir:

 

La protectora Modepran València ha demanat ajuda per a acollir als animals del refugi de la pedania de Benimàmet (València) després que les fortes pluges hagen provocat la inundació del centre. 

En un missatge en el seu mur de Facebook, l’organització ha sol·licitat el “acolliment urgent” dels gossos del refugi i ha compartit una sèrie d’imatges de les instal·lacions anegadas per l’aigua i els gossos amb fang en els seus habitacles. 

A més de l’acolliment dels animals, Modepran ha recordat en la publicació la necessitat de llits de plàstic, palés, casetes i materials per a fer als sostres de les casetes.

“Qualsevol ajuda és benvinguda, són dies molt durs i els nostres animals ens necessiten mes que mai”, ha manifestat la protectora, per a assegurar que estan “desbordats” i emplaçar als interessats a col·laborar a acudir a les protectores de València i la localitat valenciana de Paterna. 

  

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Puig recolza als agricultors valencians i exigeix a Europa que no cedisca a les pressions de Sud-àfrica

El president de la Generalitat reclama a la Comissió Europea que "recapacite" i li recorda que el seu interés "ha de ser la protecció davant les plagues" amb l'aplicació del tractament en fred a la importació de cítrics

De remat: l’amenaça del ponent

Un dia molt calorós per començar una setmana que presentarà un oratge més variable, més primaveral a partir de demà

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades