La província de Castelló, en nivell màxim de risc per incendis forestals

Compartir:

Hui, dissabte 2 de desembre, els bombers del Consorci Provincial de Castelló han estat tot el matí treballant en l'extinció d'incendis forestals. El primer d'ells s'ha produït en Torreblanca en un cultiu abandonat on dos dotacions de bombers s'han mobilitzat ràpidament. El segon incendi forestal, una hora després aproximadament, ha tingut lloc a Vila-real i ha sigut bàsicament molt semblant a l'anterior: en un cultiu abandonat i sense major transcendia. I és que tota la província es troba en nivell màxim de risc d’incendis forestals, és per això, que els bombers recorden que hui especialment està prohibit fer foc en zones forestals. 

 

Vent molt intens

Però a més a més, hui el vent també està sent molt intens amb la qual cosa els bombers també han hagut de realitzar algunes intervencions. En el municipi d'Alcora han retirat una persiana que havia caigut de manera perillosa en la via pública. Igualment a Ribesalbes han hagut de retirar una tela asfàltica d'una teulada arrancada pel vent. Així mateix han fet èmfasi en tindre molta precaució en activitats de muntanya durant tot este cap de setmana ja que l'onada de fred amb el vent pot provocar sensacions tèrmiques molt baixes. 

 

EL MÉS LLEGIT

5.896 nous positius i 19 morts per coronavirus en la Comunitat

Els morts són 8 dones, d'entre 67 i 98 anys, i d'11 homes de 68 a 97 anys

‘A la Lluna de Metrovalencia’, el nou servei nocturn de la línia 10

Els últims tramvies entre Alacant, Ciutat Arts i Ciències-Justícia i Natzaret seran aproximadament fins a les 2 hores i 30 minuts

El CJV aconsegueix els suports per a la creació d’un alberg públic juvenil

Actualment la ciutat només disposa d'un alberg públic a la zona protegida del Saler

En perill el procés judicial per les contradiccions de les xiquetes de Burjassot

Les dos menors han explicat què va ocórrer el dia de les suposades agressions sexuals